Είμαι η Μαρίλη

Oι φίλοι με φωνάζουν Λού, Λούλου, Λούκι. Η μαμά μου ”Μαρία” όταν θυμώνει και η κολλητή μου ”Σούμπαση” όταν θέλει να με συνετίσει.
Γυρνάω σε όλα.

Μεγάλωσα στον Πειραιά, είμαι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής σχολής του Saint Paul to 1992.
Σπούδασα σχέδιο και κατασκευή κοσμήματος στην Μocume μέχρι και το 1996.
Μετά πήρα την γαλλική μου παιδεία, τα μπαλέτα, τα πιάνα και την έμφυτη αγάπη μου για το νησί της μητρός μου και εγκαταστάθηκα μόνιμα στη Μύκονο όπου ενηλικιώθηκα σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Εκεί γεννήθηκε  το Εν Μυκόνω τον Μάιο του 1997.

Παρακολούθησα ανεπιτυχώς 2 κύκλους σεμιναρίων αγγειοπλαστικής και επιτυχώς έναν ψηφιδωτού. Συμμετείχα  για μία δεκαετία σε εκθέσεις κοσμημάτων για εμπόρους και παράλληλα διατηρούσα το κατάστημα λιανικής στη Μύκονο.
Κάπου εκεί, η καλλιτεχνία μου μετουσιώθηκε σε πολυτεχνία.
Γάμοι, βαπτίσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σύλλογοι, μπαρ, επιχειρηματικά δώρα, αθλητικά events: το Εν Μυκόνω δηλώνει πανταχού παρών!

Εν έτη 2020 και 23 χρόνια μετά, το Εν Μυκόνω παίρνει τα βραχιολάκια του, παίρνει τα κορδελάκια του και τον μυκονιάτικο αέρα του και δένει νέο κάβο πίσω στον όμορφο Πειραιά, downtown στην ηρωική οδό Κολοκοτρώνη.
Με νέα αστική διάθεση το εργαστήριο-κοσμηματοπωλείο-το φτιάχνω σε ότι χρώμα θέλετε, ανοίγει και σας αναμένει, με τον ίδιο πάντα ακατάστατο πάγκο,-έτσι-είναι-οι- καλλιτέχνες.

PA